Welkom bij

Hoe kunnen wij uw business helpen groeien ?


Wat we doen ?

ONLINE MARKETING

ONLINE MARKETING

EMAILCAMPAGNES

EMAILCAMPAGNES

LEADGENERATIE

LEADGENERATIE

Wij behoren tot de Internationale Aurumify Groepn met vestigingen in België, Litouwen en de USA. Onder andere Bobbo.be, Sales Data en Creditsafe behoren tot onze trouwe klanten. Met onze 15 jaar ervaring in online marketing, kunnen we voor u mooie zaken realiseren in Internet Marketing, Sociale Media campagnes, Zoekmachine optimalisatie (SEO/SEA) en een pak andere domeinen.

Lidito logo

Wij zorgen ervoor dat:

lidito

Zichtbaar wordt op het Web

Ons designteam zorgt voor de opmaak en/of aanpassing van uw website en maken hem meteen “responsive”, zodat hij correct zichtbaar wordt op alle mogelijke schermen (PC, laptop, tablet, mobiele telefoon) en zoekmachines (Google, Yahoo, Bing en anderen).
lidito

U in contact komt met uw toekomstige klanten

Wilt u in contact gebracht worden met mensen die actief op zoek zijn naar uw producten/diensten ? Dan moet u gebruik maken van leadgeneratie. Ons leadgeneratie platform geeft u op een snelle en makkelijke manier toegang tot de prospecten die u zoekt en dus extra omzet.
lidito

Mensen van u gaan horen

Met Emailmarketing bereikt u dagelijks duizenden potentiële klanten. De combinatie van een catchy tekst en een mooi design, maakt van emailmarketing een uiterst doeltreffend marketinginstrument. Onze geteste opt-in emaildatabases dragen bij tot een betere conversie.

lidito

Of combiner al het bovenstaande voor een allesomvattende totaaloplossing !

Career

handshake

Wil je ons team komen versterken ?

Binnen Lidito werken professionals uit verschillend hout gesneden. IT’ers, sales, tekstschrijvers, designers creëren dagelijks nieuwe dingen en werken samen om daar leuke tools van te maken. We beschouwen uitdagingen al seen manier om onszelf te overtreffen. Als dit de omgeving is binnen dewelke je wil werken, grijp dan hier je kans om ons team te versterken. Ons is het niet zozeer te doen om mensen met bakken ervaring, maar wel om diegenen die willen leren. Flexibiliteit, heldere communicatie en open-mindedness zijn onze belangrijkste waarden. Als je het al voelt kriebelen, contacteer ons al een speer op info@lidito.com.

career

We zoeken nieuwe collega’s

lidito

Copywriter

Voel je je comfortabel om jezelf al schrijvend uit te drukken ? Je bent een kameleon en kan je flexible inleven in verschillende onderwerpen ? Dan denk ik dat we een match hebben ! Zowel zelfstandig opererende mensen als teamplayers zijn welkom om in ongelimiteerde vrijheid hun “ding” te doen in samenspraak met ons creatief team.


Mail je CV naar info@lidito.com
lidito

Online marketing specialist

We zoeken een analytisch persoon die op een creatieve manier oplossingen en uitdagingen ziet, waar anderen alleen maar problemen zien. We bieden jou zeer veel vrijheid in gebruik van PPC media binnen een dynamische omgeving waar creativiteit en feitelijke analyses vreemdgenoeg samen gaan. Adwords ervaring, maar je wil meer dan alleen maar aan de Google knopjes draaien ?


Mail je CV naar info@lidito.com
lidito

Stages

Geen zin in een “verplichte” stage en schrijven aan een paper waarmee later niks meer gebeurt ? Je wil meteen de tips & tricks van het online marketing gebeuren leren en werken aan een concreet project ? Als je da nook nog weet dat je na je succesvolle stage misschien ook meteen bij ons aan de slag mag blijven … waarom hebben we jouw CV dan nog niet gekregen ?


Mail je CV naar info@lidito.com

Contact Us

Heb je vragen, suggesties of ben je gewoon gezond nieuwsgierig ? aarzel niet ons te contacteren ! We nemen graag contact met je op.

lidito
Magerbossen 11,
8020 Oostkamp
Belgium
www.lidito.be

+32 50 69 09 01
info@lidito.com
lidito
Draugystės g. 19
LT-51230 Kaunas
Lithuania
www.lidito.lt

+370 699 848 89 info@lidito.com
lidito
1133 Broadway,
Suite 706, New York,
NY 10010, USA
www.lidito.com

+1 212 330 9053
info@lidito.com

Partners